onsdag 23 juni 2010

Triss i"ess"...

...Sommar, Semester och Sol

Hade väntat mig att det skulle regna åtminstone hela första veckan eftersom det oftast är så när vi har tidig semester. Men i år så skiner solen och även om det inte är varmt nog för stranden så är det ett superväder. Inte för varmt och inte för kallt!

Ofta på semestern så får jag inte gjort något i trädgården alls eftersom det antingen är för hett eller för blött. Har dock redan fått planterat om, rensat ogräs och Daniel har klippt häcken.

En semester som innehåller lite av varje är toppen och att både känna nytta och nöje är en fin balans. Att dessutom ta hand om sig själv i form av träning under semestern känns riktigt bra.

Precis som alltid så står det tre pass med löpning på veckans program och två turer till gymmet. I måndags gjordes det första av det sistnämnda och igår kväll det första av veckans löpturer.

Söta Sako vaktar just nu trädgården och hon skäller med jämna rum till och jag riktigt hör hur hon vill säga - sluta sitt vid datorerna husse & matte, kom ut istället...

Så vi får dra nog ta oss ut till uppfarten för städning av båda bilarna invändigt, sen är det nog dags för kaffemys och ikväll skall jag på sommarfest på jobbet....nytta och nöje även idag alltså...

See you soon

3 kommentarer:

Pernilla Hult sa...

Önskar Er en riktigt skön semester!
När var det Du skulle springa 10km's loppet?
KRAM

Sofie sa...

Tack o detsamma önskar jag dig och din käresta!

Premiär för milen blir det på Kåsebergaloppet den 14 augusti, spännande!

Kramar med sol från skåneland ; )

Maribella sa...

Det är ju det som är det bästa med semester - man gör det man har lust med!!
Hoppas det blir underbart!
Och, ha en fantastisk midsommar!

Kram