tisdag 23 november 2010

Statusuppdatering

Nu är vintern i antågande även i de sydligaste delarna av vårt avlånga land och jag ser framför mig en lika hård vinter som förra året.

Försöker verkligen intala mig att det skall bli åtminstone lite mysigt med de kommande kalla och troligtvis vita månaderna med mycket varma kläder, kryddade elräkningar och innemys.

Man kan verkligen inte påstå att jag är aktiv på bloggen just nu och jag är beredd på att maken min kommer flytta mig från kolumnen med träningsbloggar....till blandade bloggar.

Nu är det ju "bara" gymmet som gäller och det tycker jag inte är så spännande att skriva om. Så med andra ord så kommer nog detta forum få en annan inriktning fram tills våren gör intåg.

När det blir varmare uteväder igen så är mitt mål att besöka supernaprapaten igen för att få rätt på löpsteget - dvs. börja om och göra rätt.

See you soon

tisdag 16 november 2010

Bra "passat"

Fick till ett riktigt bra pass på gymmet idag, hann med nästan alla maskinerna tre ggr och avslutade på crosstrainern. Svettigt värre må jag säga men mycket skönt!

Vaknade imorse med lätt värk i knä och höft och kände mig lite bedrövlig men det gör jag minsann inte nu!

Nu är jag på väg till äggmackor och mycket kvällsmys på liten tid...synd att man inte kan teleportera sig från gymmet till hemmets lugna vrå ; )


See you soon

- Posted using BlogPress from my iPhone

söndag 14 november 2010

Mamma & jag - helg




Denna helgen har jag spenderat hos min fina mamma i de småländska skogarna och vi har haft det så mysigt!

Jag valde att åka upp just denna helgen eftersom kära maken skulle viga helgen till sin favoritsyssla och vad kan det vara ; )?

Han har varit ute och sprungit ett helt dygn och jag har i princip "bara" varit inne...detta då det regnat nästan hela tiden.

Detta är mitt första inlägg gjort från iphonen så jag vet inte hur det blir. Men läsbart bör det bli om än inte läsvärt ; )


- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Gasverksgatan,Lund,Sverige

måndag 8 november 2010

Gott & blandat

Den gångna helgen var aktiv, social och mycket trevlig!

Den har innehållit styrketräning med mannen, löpträning med ett gäng mycket trevliga hurtbullar....

...kallbad utan bad, supergod linssoppa med tillhörande gott surdegsbröd...

...grillat kött, god glögg, en väldigt skön skogspromenad och mysig fika vid statarmuseet i Torup.


Har även hunnit med att städa, fått mannen min till att klättra på taket, plockat ner och upp ett antal tavlor och jag har även fått en lång stund i mitt mysiga maxihörn med min skönlitterära historiska bok om New York och den lite mer faktabetonade boken om samma stad...

See you soon

måndag 1 november 2010

Nu sååå....


...är jag ordentligt mätt, efter en väldigt matig sallad med bl a matvete...

...vill jag krypa upp i soffan med filt och läsa...

...är jag beredd på vinter, kyla och mörker...

...mår jag bra...

See you soon